Het verschil met Nikon

Van fotografie tot optische brillenglazen, Nikon heeft een lange en trotse expertise opgebouwd in optica met hoge precisie.

Onze missie is om zowel een ongeëvenaarde kwaliteit van zicht als duurzaamheid van producten te bieden, en dat willen we bereiken door Japans vakmanschap te combineren met meer dan een eeuw aan innovaties.

Dankzij ons streven naar perfectie hebben we de scherpste brillenglazen op maat kunnen leveren, voor een uitzonderlijk gedetailleerd zicht.

Wat betekent precisie voor u?

Volmaakte scherpte? Consistente nauwkeurigheid? Of streven naar uitmuntendheid?

Voor Nikon is precisie altijd belangrijk: bij het werken met de meest innovatieve technologie tot het aanpassen van brillenglazen aan uw unieke eisen.

Precisie maakt deel uit van de geschiedenis en het DNA van het merk Nikon, met meer dan tien jaar ervaring in optica en een dagelijks streven naar voortdurende verbetering. Nikon heeft de definitie van precisie altijd geprobeerd uit te breiden.

Wat is uw visie op schoonheid?

Schoonheid betekent voor iedereen iets anders, maar we zijn allemaal op zoek naar perfectie.

Voor Nikon is esthetiek de schoonheid van het zuivere zicht. Dit idee is de drijvende kracht achter onze meest geavanceerde technologieën en producten. Wij leveren de dunste, lichtste brillenglazen en daarmee verbeteren wij voortdurend de helderheid en het comfort van uw zicht.

Dankzij onze geavanceerde expertise in combinatie met uw persoonlijke voorkeuren kunnen wij optische brillenglazen op maat maken, die er over de hele linie mooi uitzien.

Wat is u het meest dierbaar?

Het huidige moment? Onvergetelijke herinneringen? Hoop en dromen over de toekomst?

Bij Nikon zetten we ons in om uw gezichtsvermogen te beschermen. Wij gebruiken de perfecte combinatie van technieken en materialen om voortdurend de grenzen van de mogelijkheden van onze brillenglazen te verleggen. Nikon beschermt uw gezichtsvermogen in de meest barre omgevingen en omstandigheden met tot wel 15 lagen coatings aan elke kant van het brillenglas en geavanceerde lichtbeheersing.

Gedimd licht, helder licht, blauw licht, schittering of uv-licht, wat het probleem ook is, wij hebben de oplossing. Dankzij onze geavanceerde technologieën kunnen wij voor u sterkere, schonere, helderdere en duurzamere brillenglazen maken.